Beauty of emotions mini retreat

Heb jij behoefte aan echt een ochtend of middag helemaal voor jezelf?. Om even helemaal op te laden de zorgen even van je af te laten glijden en de boel de boel te laten. Zodat je met een ontspannen gevoel, een helder en leeg hoofd en vol nieuwe energie de dag kan vervolgen?

Dan is het Beauty of Emotions mini retreat echt iets voor jou!

Deze ochtend staat helemaal in het teken van jou, door de werkwijze met de 5 elementen en corresponderende geuren kan ik de hele ochtend aanpassen aan hoe jij je op dat moment voelt en wat jij op dat moment nodig hebt. Omdat ieder seizoen, iedere levensfase, en alles wat er om je heen gebeurd invloed heeft op hoe jij je voelt is het zo mooi dat we dat bij dit mini retreat helemaal kunnen aanpassen.

Kom meer in je gevoel, zet je hoofd even lekker uit! Relax en geniet!

Een hele ochtend 1 op 1. We starten met een geurenreis langs de 5 elementen. De 5 elementen staan o.a. voor een seizoen en huidtype maar ook voor een bepaalde emotie. Door de geur te kiezen die je op dat moment het lekkerst vind krijg je een hele ochtend die precies op jou is afgestemd.

Deze ochtend krijg je:

Een heerlijk voetbad gevolgd door een meditatie om goed in je lichaam te zakken en in het moment te komen. Een uitgebreide lichaams- en voetreflexmassage van ongeveer 120 minuten. En een 5 elementen gezichtsbehandeling zodat ook jouw huid gaat stralen.

2 reacties

 1. avatar
  Esther Smit zegt:

  Lieve Mariane,
  Wat heb je ons verwend tijdens de retreat ochtend.
  Letterlijk van top tot teen verwend. Alles klopte, de locatie, de rust, geuren en muziek. Alle verwennerij in lekkers en een fantastisch massage, een kado voor lichaam en geest. Kan dit niet elke week?
  Dankjewel!

  1. avatar
   Mariane zegt:

   Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben! Het was heel gezellig om jullie de hele ochtend in de watten te leggen! Natuurlijk kan dit iedere week haha jullie zijn welkom!

Reacties zijn gesloten.