In mijn behandelingen werk in volgens 5 elementen leer uit de traditionele chinese geneeskunde. Zo maak ik een huidanalyse aan de hand van de reflexzones in het gezicht. Op deze manier kunnen we de oorzaak van jouw huidprobleem achterhalen en doelgericht behandelen. Maar ook voor een ontspannende behandeling die helemaal op jouw behoefte van dat moment word aangepast kun je bij mij terecht.

Holistic skincare treatment €110,-

Heb je last van acne, rosacea een extreem droge huid  of ziet jouw huid er ouder uit dan dat je bent? Tijdens de holistic skincare treatment gaan we op onderzoek uit naar waar jouw huidprobleem vandaan komt en proberen we die ook op te lossen. Vaak is dit niet een kwestie van alleen een andere creme smeren, maar dat wist je doordat je waarschijnlijk al van alles geprobeerd heb zelf al.

90% van alle huidproblemen komt van binnen uit daarom behandel ik tijdens mijn behandelingen ook altijd de meridianen en acupressuur punten op het lichaam. Dit is niet alleen heel ontspannen maar ook heel effectief om jouw huidprobleem op verschillende lagen aan te pakken.

Beauty of emotions treatment €155,-

Deze behandeling heeft een diepgaand effect op je huid, energie en emoties. We starten met een  5 elementen geurenreis , hierdoor komen we er achter waar jouw behoefte op dat moment ligt. Heb je ontspanning of een energie boost nodig of is het voor jou juist belangrijk om even te aarden? Tijdens deze behandeling kom je even helemaal tot jezelf. Je gezicht krijgt een heerlijke boost met verschillende massages en maskers. Het energie balans in je lichaam wordt hersteld door de meridiaan massage van rug, armen of benen.

De Seizoensbehandeling v.a €98,-

De seizoenen hebben een grote impact op onze huid. Deze behandeling is afgestemd op het seizoen van dat moment. Ieder seizoen brengt een ander uitdaging met zich mee van de kou in de winter tot de vele zonuren in de zomer. De seizoensbehandeling is samengesteld om de huid in balans te houden tijdens al deze veranderingen. De seizoensbehandeling zorgt er voor dat jouw huid het hele jaar door in balans is en een gezonde mooie glow heeft.