Mijn Concept

Wat ik heel belangrijk vind is dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Ik ben geboren en getogen als nuchtere Noord-Hollandse en sta met beiden benen stevig in de klei. Des al niet te min ben ik me heel erg gaan interesseren en verdiepen in de oosterse geneeswijze. Het is zo bijzonder om te zien hoe onze huid laat zien wat er aan de binnenkant gebeurt zowel geestelijk als lichamelijk en dat is precies waar de holistische visie over gaat.

 Schoonheid van binnenuit én van buiten uit. Dat doe ik door huidverbeterende technieken te combineren met hoogwaardige voedingssuppletie, voedingsadvies, yoga, persoonlijke aandacht en ontspanning. Een behandeling bij mij is verre van standaard! Elk bezoek aan de salon is een unieke en complete ervaring waar alles samenkomt: een hartelijke ontvangst, deskundig advies, tijd, aandacht, professionele behandelingen en een geweldig eindresultaat. Na elke behandeling zie je er gezonder en jonger uit. En voel je de energie weer door je lijfstromen.

In mijn schoonheidssalon krijg je de allerbeste behandeling op het gebied van uiterlijke en innerlijke verzorging.

Puur Skin and Hair bestaat sinds 2017, na ongeveer 17 jaar bij andere salons in dienst te zijn geweest werd het tijd om meer mijn eigen visie te volgen. In oktober 2017 opende de deuren aan de Prinsesselaan in Bergen, wat begon als een kapsalon en browbar is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar de aandacht steeds meer van uiterlijk naar innerlijk ging en ik meer verdieping zocht in mijn behandelingen. Omdat rust een belangrijk onderdeel van de holistische behandelingen is ben is sinds 1 december 2023 werkzaam aan de Oosterweg 1 in Bergen. Hier geef ik verschillende massages, holistische schoonheidsbehandelingen en mini retreats om even helemaal uit je hoofd te komen.