Je wenkbrauwen laten verven, epileren of harsen? Onze browbar is open!

Jouw wenkbrauwen laten doen is essentieel voor een goede, eerste indruk. Veel mensen weten namelijk niet dat 80% van de gezichtsuitdrukking door de wenkbrauwen bepaald wordt. Ik heb inmiddels 21 jaar ervaring met het verzorgen van wenkbrauwen en in de brow bar zet ik die ervaring graag voor u in.

Wenkbrauwen laten epileren, verven of harsen?

Uiteraard kunnen we jouw wenkbrauwen op allerlei manieren in model brengen. Het belangrijkste daarbij is een passend resultaat. Om een mooie, natuurlijke uitdrukking te houden is het belangrijk dat de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen, de vorm van de ogen en vorm van het gezicht met elkaar in balans zijn.
Daarom bespreken we graag vooraf jouw wensen en de vorm van de wenkbrauwen die het best bij jouw gezicht past. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en ben je ervan verzekerd dat je een natuurlijke gezichtsuitdrukking houdt.

Wenkbrauwen waxen of epileren €23,50

Wenkbrauwen waxen en verven € 35,-

Henna browtint plus waxen €41,50

Vollere wenkbrauwen door microblading

Ben je niet gezegend met volle wenkbrauwen? Of heb je door medicijngebruik minder haartjes in je wenkbrauw? Ook in die gevallen bieden we een oplossing. Zo kun je jouw wenkbrauwen laten doen met de semi permanente techniek microblading.
Bij deze techniek tekenen we met de hand haartjes in de huid tussen de eigen haartjes. Dit geeft een heel natuurlijk resultaat.
Een andere techniek die we gebruiken is powderbrows. Bij deze behandeling kleuren we de wenkbrauwen in met pigment. Hierdoor ontstaat het effect alsof de wenkbrauwen ingekleurd zijn met wenkbrauwpoeder. Dit maakt deze behandeling geschikt om littekens of kale plekjes in de wenkbrauw te camoufleren.

Voordat we microblading of powderbrows behandeling uitvoeren plannen we eerst een uitgebreide intake om alle wensen en technieken te bespreken.